O&M Original Mineral

producten Original & Mireral

HET O&M VERHAAL

Onze visie is om natuur en luxe samen te brengen in een lijn van in Australië geboren haarkleur-, haarverzorgings- en stylingproducten die veilig, effectief en mooi in gebruik zijn

Onze O&M-productformules vervangen agressieve chemicaliën door actieve natuurlijke extracten en mineralen, universele biologische ingrediënten zoals Lilly Pilly, Banksia Flower, Quandong, Tasmanian Sea Kelp en Davidson Plum, universele essentiële oliën van hoge kwaliteit die echte voordelen bieden.


Ik ben altijd al bezig geweest met natuurlijke, welzijn en schoonheid, en toen ik met eigen ogen zag hoe geavanceerde chemische producten kappers en klanten producten schade toebrachten, wist ik dat we een verschil konden maken met O&M.

Mijn vorige partner, een kapper, leed aan contactdermatitis, waardoor het voor hem onmogelijk was om haarkleuring te gebruiken. Samen openden we bijna twintig jaar geleden de eerste ammoniakvrije salon in Australië. Het trok een vooruitstrevende klantenkring aan en gaf me het vertrouwen om de O&M-visie verder uit te werken

In 2010 heb ik O&M Method toegevoegd, onze verzorgings- en stylingslijn. Deze producten zijn luxueus verpakt en hebben een Free From Five-formulering - geen gecertificeerde sulfaten, parabenen, propyleenglycol, MIT of Triclosan.

Gecertificeerd door PETA (People for Ethical Treatment of Animals) als Cruelty Free, de O&M-lijn met hydraulische natuurlijke ingrediënten, ligt in de schappen van topsalons en boetiekwinkels over de hele wereld.

In 2013 akte O&M wat volgens veel chemici onmogelijk was, toen we Clean Color Technology ontwikkelden – permanente professionele haarkleuring zonder ammoniak, PPD of resorcinol. Het was een baanbreker die presteerde zonder geur van dampen en resultaten gaf die overeenkomsten binnengekomen met middeleeuwse haarkleur.

De haarwereld verandert, en chemische en natuurlijke technologie loopt voorop. 

Onze missie is om de schoonste professionele kleur ter wereld te bieden, wat ons heeft geleid tot een vooruitstrevende nieuwe kleuraanpak. Molecular Blend Technology (MBT) die vooraf kleurpigmenten koppelt die worden ondersteund door twee voedende hero-complexen die ongelooflijke levensduur, glans, levensduur en bescherming geven aan gekleurd haar. We noemen het O&M CØR.kleur. En natuurlijk – zoals de naam al doet vermoeden – blijft het trouw aan onze kernbelofte: nul ammoniak, PPD of resorcinol.

 

Jose Bryce Smith CEO en oprichter