Coiffure Stan - Kapsalon Antwerpen

Maak nu online jouw afspraak!

Wie is coiffure Stan

Nathalie Selle is al sinds haar 15de gepassioneerd door haar vak. Door de gedreven leerkrachten die ze hadden tijdens haar geweldige kappersopleiding op Sint-Maria in Antwerpen, heeft ze alle knepen van het vak geleerd.

Daarna heeft ze haar leerproces voortgezet bij verschillende kwaliteitsvolle kapperszaken. Door de verschillende jaren heen heeft ze haar eigen visie gekregen over het knippen van kapsels en kleurtechnieken .

Nathalie geeft advies op maat en je gaat altijd buiten met een kapsel dat bij je verleden. Voor het behandelen van hoofdhuidproblemen ben je ook bij haar aan het juiste adres, zij zal ook hier het juiste advies voor geven.

Ze werkt met producten die een visie hebben en vooral rekening houden met de natuur !

Davines, René Furterer en Emité make-up

Sinds juni 2017 werken wij ook met een nieuwe make up  lijn.  

Hou ons in het oog via website, Facebook, instagram. 

2DE LOCKDOWN

Beste klanten zoals jullie al reeds vernomen hebbben, dat wij weer moeten sluiten voor de komende periode d.w.z. tot 1 februari!!

Alle afspraken die gemaakt waren voor die datum zijn geannuleerd.Alle afspraken die NA 1 februari zijn gemaakt blijven staan. Hopelijk mag ik terug aan de slag tegen dan!

Ik zal jullie op de hoogte houden van de eventuele wijziging van de maatregelen die tegen die tijd zullen genomen worden.

STEUN UW GRAAG JE KAPSTER!

Kleurpakketjes, haarverzorgings producten zullen reeds beschikbaar zijn voor ophaling of levering na bestelling

Tot binnenkort in het salon

Hou jullie gezond en veilig.

Nathalie hart

 

gezellig interieur Kapsalon Stan in Antwerpen

"Een kapsel kan maar pas goed zijn, niet alleen als het goed geknipt is, maar ook als je hoofdhuid en haren in goede gezondheid zijn!"

Nathalie Selle, Zaakvoerster