Oil handbalsem

OI Oil producten davines

OI HANDBALSEM

Voedende en verfraaiende handcrème, ideaal voor alle huidtypes. De speciale formule beschermt de huid tegen beschadiging door de zon, wind of kou en zorgt voor langdurig vocht. Zonder parabenen.

Deze Oil handbalsem is zeer aangeraden nu we ons handen heel vaak moeten wassen. Vandaar dat je handen goed moet hydrateren.

Daarnaast heeft deze Oil gamma nog shampoo, maskers, olie, melk voor de haren en bodywash voor ons lichaam optimaal te verzorgen.

TOEPASSING:

Aanbrengen op handen en zachtjes masseren.

PRODUCT MATEN:

75 ml

Emite Make up

In 2002 ontstond het idee om een ​​professionele make-up-serie te ontwikkelen. Productontwikkeling begon in 2003 en duurde zeven jaar te realiseren. De werkwijze die we hebben gekozen is geen onderdeel van de aanpak van de kunstenaar aan de eisen van de make-up artist's. Artistiek belangrijke eigenschappen zoals creativiteit en beleving, gecombineerd met precisie en trend bewustzijn is de ruggengraat van ons werk. Net dezelfde eigenschappen als de toonaangevende make-up artiesten hebben. 'Emité Make Up wordt geproduceerd, zowel in Europa en de Verenigde Staten.

Sublimerende 5 sens olie

5 sens hair care

HET PERFECTE EVENWICHT TUSSEN VOEDING EN VOELEN

lumicia glans ritueel

 

 

HET HAAR EXTRA LICHT EN GLANS GEVEN.

Het glans-ritueel schenkt het haar een ongeëvenaarde natuurlijke glans. Fiorovantialcoholaat, een bereiding op basis van planten uit de XVIe eeuw, in combinatie met acerola-azijn om de haarschubben te sluiten en te voorkomen dat stofdeeltjes zich op de haarvezel vastzetten. Ontdekt de 3 aangepaste rituelen.

 

Keratine verzorging

Keratine zorgt voor een ultra geconcentreerde, uitzonderlijke verzorging met herstellende en voedende bestanddelen.

Deze uiterst rijke verzorging is een echte “shockbehandeling” om “kapot” haar diepgaand te herstellen en regenereren.
Vanaf het 1e gebruik ondergaat het haar een metamorfose: het vindt zijn kracht, veerkracht en oorspronkelijke schoonheid terug.

Het haar, dat makkelijk te ontwarren is en omhuld wordt, wordt zacht en glanzend.

Davines afwerkingsproducten

Davines Davines group is opgericht in Parma, Italië in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven. Daarna begonnen zij met het creëren van hun eigen merk DAVINES haarverzorgingsproducten, exclusief voor de salons, en in 1996 richtten zij huidverzorging voor topschoonheidssalons op. De belangrijkste inspiratie in het bedrijf is de passie voor duurzame schoonheid, een combinatie van technologie en respect voor de natuur.

Davines haircare

Davines haircare
Davines haircare

Minste haren!

Wist je dat mensen met blond haar gemiddeld de meeste haren op hun hoofd hebben met 150.000?

Brunettes en vrouwen met zwart hebben respectievelijk 100.000 à 110.000 haren.
Roodharigen hebben met gemiddeld 90.000 de minste haren op hun hoofd.

Daarbij moet worden opgemerkt dat de structuur van hun haar wel sterker is dan die van blondines. Het zwarte haar van Indiaanse vrouwen is het sterkst.

Davines kleuring

DAVINES MASK KLEURING is een permanente grijsdekkende kleuring of een semi-permanente kleuring, bij DAVINES VIBRACROM kleuren is alles mogelijk. Zonder te mengen is er al een keuze uit 96 kleuren, allemaal met een gegarandeerde mooie glans en enorme houdbaarheid. A NEW COLOR is het het nieuwe ammonia-, PPD-, parfum-vrije en permanente, grijsdekkende kleursysteem van DAVINES. A NEW COLOR is een innovatief systeem in 3 componenten dat gebruik maakt van natuurlijke actieve ingrediënten voor permanente kleuren met echt buitengewone resultaten.

The Snor - Mustache

A good mustache makes a man for many reasons.